Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 17:41

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Δημήτρης Σιμπέρο-Ποτέ-(11-2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Δημήτρης Σιμπέρο επιστρέφει στην ελληνική δισκογραφία. Πιο Δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του,με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρονια.

Το δεύτερο single από το νέο cd του μας εκπλήσσει ευχάριστα.με τιτλο ΄΄ποτε΄΄πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα από την υπέροχη φωνή του Δημήτρης Σιμπέρο.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Ανδρέας Λεβέντης.

Έρχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια καινούρια και ιδιαίτερη φωνή του ελληνικού τραγουδιού.

Η φωνή του είναι μοναδική ενώ το ρεπερτόριο του δεν συγκρίνεται με τίποτα.Μ`αυτά τα βασικά κριτήρια που ξεχωρίζει ο καθένας μας , καταφέρνει όπως ήταν δεδομένο να κυριαρχεί στην νυχτερινή ζωή της αθήνας.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο link

Kατεβάστε το τραγούδι σε wav + mp3 + δελτίο τύπου+cover από το παρακάτω link https://we.tl/NHwE5JfapF

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Σιμπέρο με καταγωγή από την Ρόδο, ξεκίνησε την δισκογραφική του πορεία το 2010.Τραγούδια του έχουν εμπιστευτεί ως σήμερα ο Γιώργος Πηλιανίδης, ο Τάσος Βουγιατζής, η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Λογοθετίδης (Εκείνος-Εκείνος), ο Ανδρέας Λεβέντης κ α ενώ ερμήνευσε σε επανεκτέλεση και τραγούδια δημιουργών όπως του Αντώνη Βαρδή, Νίκου Ελληναίου, Γιώργου Μανίκα, Θάνου Καλλίρη που συμπεριλαμβάνονται επίσημα σε δισκογραφική του δουλειά.
Στο ενεργητικό του έχει 2 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ, 1 Cd Single και 3 τραγούδια που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά.Η τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Να Ξέρεις» (2016) με 11 ολοκαίνουρια τραγούδια σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Λεβέντη, κυκλοφόρησε επίσημα στις 18 Ιουνίου (παγκόσμια ημέρα μουσικής), από την γνωστή εφημερίδα Espresso και ξεχωρίζει ήδη γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
Πρόκειται για ένα ελαφρολαικό άλμπουμ, με ταλαντούχους και καταξιωμένους συντελεστές, ανάμεσα τους και μουσικοί του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, ενώ οι ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Ντελή έχουν ξεχωριστή πινελιά και σίγουρα κάνουν μοναδικό το κάθε κομμάτι.
Τραγούδια που ξεχώρισαν από το νέο άλμπουμ και έχει ήδη αγαπήσει το κοινό είναι το ζειμπέκικο «Η λύση είναι ο χωρισμός», όπως επίσης και τα tracks «Έφυγες», «Πουθενά δε σε πιάνω», «Σελίδα», «Συχνά παραλογίζεσαι», «Να ξέρεις», «Για κοιτάξου στον καθρέφτη», «Κάτι θέλω».
Να σημειωθεί πως το τραγούδι «Κάτι Θέλω», που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο άλμπουμ «Να Ξέρεις», ξεπέρασε τις 100.000 προβολές στο Υoutube από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, ενώ παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα της πόλης και σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστηκε 2520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.