Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 01:07

Ολη η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ προκηρύσσονται με σειρά προτεραιότητας προσλήψεις πενήντα οκτώ (58) θέσεων τακτικού προσωπικού και προ­σωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πα­νεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βι­ομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλ­λοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και Διοικητικής Ανα­συγκρότησης, καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.) Οι προσλήψεις που προβλέπει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορούν δύο κατηγορίες εκπαιδεύσης σύμφωνα με τα κάτωθι: Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα μία (51) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: Πληροφορικής, Πληροφορικής (Hardware), Πληροφορικής (Software) και Διοικητικού Οικονομικού Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), επτά (7) θέσεις των κλάδων/εδικοτήτων: Πληροφορικής, Πληροφορικής (Software) και Πληροφορικής (Hardware).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμ­φωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ: Οι πτυχιούχοι των κλάδων ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής με βάση τις γενικές και τις εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, διαθέτουν το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο και έχουν την ικανότητα να ασχοληθούν με δραστηριότητες που υποστηρίζουν λειτουργικές ανάγκες των μονάδων πληροφορικής ή των μηχανογραφικών κέντρων στο δημόσιο τομέα, αντίστοιχες του επιπέδου εκπαίδευσής τους. Ειδικότερα όσον αφορά, τους κατωτέρω φορείς Α) Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει ανάγκη στε­λέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής, καθόσον Πληροφοριακά Συστήματα, όπως του Εθνικού Παρατηρητηρίου Εμπορίου, των Εμπορικών Σημάτων, του Παρατηρητηρίου Τιμών και του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για τα οποία αρμόδιος φορέας λειτουργίας είναι η ΓΓΕ, είναι κρίσιμα πληρο­φοριακά συστήματα, τα οποία προσφέρουν καθημερινά νομικά θεσμοθετημένες υπηρεσίες σε χιλιάδες χρήστες από τον Ιδιωτικό τομέα (πολίτες και επιχειρήσεις) και από το Δημόσιο.

β) Η Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης(Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.) έχει ως αποστο­ λή την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίες υποστηρίζουν την ορθή, πλήρη και αποτελεσματική λειτουργία των φορέων της κοινωνικής ασφάλισης και παροχής υγείας σε βάθος χρόνου και την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω της παροχής σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και πληροφοριών (όπως π.χ. Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων, Σύστημα Εσόδων- Ασφάλισης, Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης, Σύστημα Ανθρωπιστικής Κρί­σης κ.λπ και ανάγκη συντήρησης και λειτουργίας τους).

γ) Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει ανάγκη στε­λέχωσης με προσωπικό κλάδου Πληροφορικής, ικανό να υποστηρίξει τον εκσυγχρονισμό λειτουργίας του Υπουρ­γείου, και τη μετάβαση στην ηλεκτρονική εποχή με ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό, ανάπτυξη και λειτουργία συμπληρωματικών μηχανογραφημένων εφαρμογών, καθώς και την έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα με τους κωδικούς τους αναφέρονται στο Κεφάλαιο Α’ της παρούσης «Α. ΠΙΝΑ­ΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ». ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ Στον επόμενο ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ δίδονται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος – ειδικότη­τα, ο φορέας, η έδρα – περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτη­τα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους) και ο συνολικός αριθμός των θέσεων μαζί με τις θέσεις που αντι­στοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων ή τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων ή τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές. Στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτ­λων σπουδών και των πρόσθετων προσόντων, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης θα γίνει μηχανογραφικά.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσομένων θέσεων Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδι-κτυακού του τόπου (www ASEP.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ’ της πα­ρούσας. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 18 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 2397 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.