Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:18 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 18:45

«Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεωνΠαπαδόπουλος, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» Συγγραφέας: Bandi

 

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

 

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

 

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συγγραφέας: Bandi

Διαβάστε εδώ το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου και γενικές πληροφορίες:

http://www.epbooks.gr/product/101463/%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1

Μια οικογένεια εξορίζεται από την πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ εξαιτίας του γιου της, ο οποίος παθαίνει νευρικές κρίσεις όποτε βλέπει πορτρέτα του Καρλ Μαρξ ή του Κιµ Ιλ-σουνγκ. Ένας γιος αγωνίζεται να βγάλει άδεια ταξιδιού για να επισκεφθεί την ετοιµοθάνατη µητέρα του, που ζει στο γειτονικό χωριό. Ένας άντρας αποφασίζει να αυτοµολήσει, απογοητευµένος από το κληρονοµικό ταξικό σύστηµα της Λαοκρατικής Δηµοκρατίας της Κορέας. Μια γιαγιά, όταν συναντάει τον Κιµ Ιλ-σουνγκ στο δρόµο, τον προσφωνεί µε τρυφερότητα «Πατέρα και Μεγάλο Ηγέτη» – περιστατικό που θα εκµεταλλευτεί η επίσηµη προπαγάνδα.
Φυγαδευµένες παράνοµα από τη Βόρεια Κορέα, γραµµένες «µε δάκρυα από αίµα», οι ιστορίες αυτές έχουν προκαλέσει µεγάλη αίσθηση στη Δύση, καθώς αποτελούν µια σπαρακτική ανθρώπινη µατιά στη ζωή κάτω από το τελευταίο απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς του πλανήτη. Πέρα από τη λογοτεχνική τους αξία, η δηµοσίευσή τους θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του συγγραφέα, αν ποτέ η πραγµατική του ταυτότητα γίνει γνωστή.
Τι θα ήθελε ο συγγραφέας να γνωρίζουμε αν μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα…
Η συλλογή διηγηµάτων Η καταγγελία είναι η λογοτεχνική µαρτυρία ενός συγγραφέα που, ζώντας σε συνθήκες πραγµατικής κόλασης, κατόρθωσε να διαφυλάξει τη δηµιουργική του ευαισθησία και την ακεραιότητά του.

 

Το βιβλίο, γεµάτο ολοζώντανες εικόνες, προσθέτει χαρακτήρες πραγµατικών ανθρώπων στην απρόσωπη ιδέα µας για την οδύνη των Βορειοκορεατών….
L’express
Η κλασική δοµή των αφηγηµάτων θυµίζει Γκόγκολ και Τσέχοφ, ενώ η ροπή τους προς τη σάτιρα του παραλόγου, Ιονέσκο και Μπουλγκάκοφ.
Books Magazine
Μια συλλογή διηγηµάτων που γράφτηκαν µε ψευδώνυµο και εξήχθησαν λαθραία από τη Βόρεια Κορέα δηµιουργεί πάταγο και γίνεται διεθνές λογοτεχνικό γεγονός.
The Guardian

 

Διαβάστηκε 2107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.