Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 17:44

12η Γιορτή Τσίπουρου ( 28-29-30 Οκτωβρίου 2016) στη Δομνίστα Ευρυτανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας & η Οργανωτική Επιτροπή Γιορτής Τσίπουρου ανακοινώνουν τα εξής:

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας & η Οργανωτική Επιτροπή Γιορτής Τσίπουρου
σας προσκαλεί στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ στο χωριό μας, να γλεντήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε ρακόμελο, να συναντήσουμε τους συγχωριανούς μας, τους φίλους μας και τους συγγενείς μας.
Χορηγοί αυτής της εκδήλωσης, η παρουσία όλων μας, η τοπική κοινότητα και ο Δήμος Καρπενησίου.
ΕΜΕΙΣ το οργανώνουμε, ΕΣΕΙΣ το στηρίζετε. Κάθε προσφορά σας είτε για τη γιορτή, είτε για τη λαχειοφόρο είναι ευπρόσδεκτη!! Ο σύλλογος, η οργανωτική επιτροπή και οι εθελοντές, σας υποσχόμαστε να φροντίσουμε να περάσετε όμορφα με νόστιμα λουκάνικα, ζεστά κάστανα και ότι άλλο μας προσφέρετε.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Το ταξιδιωτικό γραφείο Pettas Tours οργανώνει
1 ΗΜΕΡΑ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: IN:29/10/2016 – OUT: 29/10/2016
ΔΟΜΝΙΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
1η ημέρα: ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΑΓΡΙΝΙΟ – ΔΟΜΝΙΣΤΑ
Αναχώρηση από Αιτωλικό 06:00π.μ και από το Αγρίνιο 07:00π.μ για την Δομνίστα Ευρυτανίας, όπου είναι ένας ορεινός οικισμός με υψόμετρο 1.005 μέτρα του νομού Ευρυτανίας. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού, πολύ κοντά στα σύνορα με το Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η απόστασή της από την πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι, είναι 41 χιλιόμετρα. Θα κάνουμε μια στάση για ξεκούραση και καφέ στο χάνι του Λιόλιου, συνεχίζουμε και φτάνουμε στο υπέροχο χωριό της Ευρυτανίας όπου είναι η γιορτή του τσίπουρου εκεί θα παρακολουθήσουμε την γιορτή την παραγωγή και την απόσταξη του τσίπουρου, θα γευματίσουμε, θα γλεντήσουμε, θα χορέψουμε, και θα πιούμε ρακόμελο, Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη στο Αγρίνιο – Αιτωλικό το βράδυ έχοντας πάρει της καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την εκδρομή του τουριστικού γραφείου PETTAS TOURS TRAVEL AGENCY

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 20€
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί άνω των 30 ατόμων και το κόστος θα μειωθεί στα 15€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Παναγοπούλου 23 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. & Fax: 2641 304818
Κ. Λάσκαρη 64 Αιτωλικό Τηλ. & Fax: 26320 23218
Κιν.: 6974 925161 – 6956120110
http://pettastours.blogspot.gr/
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. pettastours HOTMAIL.gr

Διαβάστηκε 2116 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.