Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 00:56

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (2-1) Οι δηλώσεις των προπονητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: «Πιο δίκαια θα ήταν η ισοπαλία»

Tην ισοπαλία χαρακτήρισε ως πιο δίκαιο αποτέλεσμα για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος έκανε λόγο για ένα μοιρασμένο παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.

sup-matzourakis1

Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας κέρδισε τις περισσότερες κόντρες στο πρώτο ημίχρονο και σε μια απ’ αυτές πέτυχε γκολ το οποίο μπήκε στο πιο άσχημο λεπτό. Όπως και στην έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε το δεύτερο γκολ. Μια ενέργεια πολύ καλή από τον αντίπαλο φορ. Θα έλεγα ότι ήταν μια μάχη όπου το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Και οι δυο ομάδες δούλεψαν, είχαν τις ίδιες τελικές. Φεύγουμε απ’ αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο».

Εν συνεχεία σε ερώτηση για το ΑΝ έδειξε αγωνιστικότητα η ομάδα του σημείωσε:

«Είχαμε αγωνιστικότητα αλλά δεν μπήκαμε με αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι, αυτή που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Κρατάμε την αγωνιστικότητα που έχει η ομάδα, παλεύει και αυτό είναι καλό, ιδιαίτερο στο πάθος που δείξαμε από το 60′ και μετά για την ανατροπή του σκορ, αυτό κρατάμε».

Για το πόσο δυνατά μπήκε στο ματς ο Λεβαδειακός απάντησε:

«Μπήκε πολύ δυνατά ο αντίπαλος και αποφασιστικά όμως το παιχνίδι είχε ίδιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Απλά αυτή η δύναμη και αποφασιστικότητα που είχε ο αντίπαλος τον βοήθησε να πάρει τις πρώτες μπαλιές, τις πρώτες κόντρες».

Ενώ για τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες του και θα στοιχίσουν κάποιες απουσίες σημείωσε:

«Θα προσπαθήσουμε όσο καλύτερα να το χειριστούμε με τις εναλλακτικές που έχουμε. Τις κάρτες από τη στιγμή με βάση τη δουλειά που έγινε και οι δυο ομάδες με ισοπαλία»

SPORT24.gr

Ντόστανιτς: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη»

Σπουδαία χαρακτήρισε την επικράτηση επί του Παναιτωλικού ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος υποστήριξε άπαντες στους Βοιωτούς φοβόντουσαν γιατί δεν ήξεραν σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα καθώς είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι για αρκετό χρονικό διάστημα.

1385613

Ο τεχνικός των γηπεδούχων αρχικά είπε:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πήραμε τρεις βαθμούς για μας που ήταν το ζητούμενο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε στα τελευταία 30 λεπτά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τακτικά, έκαναν οι παίκτες αυτό που είχαμε συζητήσει και για αυτό τους δίνω τα συγχαρητήρια μου.

Είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα δεν παίξαμε και δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Λίγοι γνωρίζουν ότι είχαμε τον Μάντζιο άρρωστο από ίωση αλλά έπαιξε και έβγαλε όλο το ματς και αυτό δείχνει πόσο μονιασμένη ομάδα είμαστε'»

Το μόνο μελανό σημείο ήταν το λάθος που κάναμε και βάλαμε τον αντίπαλο πάλι στο παιχνίδι. Αυτό θα το δουλέψουμε και πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα».

SPORT24.gr

 

Διαβάστηκε 1331 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.