Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 21:11

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο «Ανατολικόν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mετά τις τελευταίες εκλογές που διεξήχθησαν στην προσωρινή έδρα του Συλλόγου «Στέγη Πολιτισμού – Αθλητισμού – Παράδοσης & Λαογραφίας ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ» ,στις δυτικές εργατικές κατοικίες στο Αιτωλικό, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο που από th Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2016, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που θέτει ακόμα υψηλότερους στόχους από τους ήδη δεδομένους υψηλούς των προηγουμένων Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου μας Διοικητικού Συμβουλίου είναι η παρακάτω

• Πρόεδρος Δ.Σ. – Διονύσης Μπερερής
• Αντιπρόεδρος – Στάθης Γερμανός
• Γραμματέας – Ειρήνη Τερνιώτη
• Ταμίας – Ακριβή Δρακονταειδή
• Έφορος Δ.Σ. – Πάνος Φλάκας
• Έφορος Δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας – Βάσω Καρβέλη
• Μέλος – Βάσω Σαραντάρα

Η νέα αυτή ομάδα, που αποτελείται από ανθρώπους που ήδη “ενεργούν” στα κοινά πράγματα της πόλης, με έντονη την διάθεση της προσφοράς και της παραγωγής στόχων & δράσεων για το κοινό καλό, άμισθοι εθελοντές, έχει όραμα την λειτουργία νέων σύγχρονων τμημάτων και ομάδων δράσεων, με ουσιαστικό περιεχόμενο και θεματολογία που αφορούν τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την λιμνοθάλασσα μας, την ντόπια μας Παράδοση και την Λαογραφία της περιοχής μας.
Όλες οι δράσεις – τμήματα που “ενεργούσαν” μέχρι σήμερα στα πλαίσια του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ, θα παραμείνουν ενεργές και σύντομα θα λειτουργήσουν νέα τμήματα και ομάδες εργασίας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του νέου Δ.Σ. που θα στελεχωθούν από το νέο Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου , με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη καταγραφή των πρώτων αποτελεσμάτων τους
«Για όλα τα παραπάνω ευελπιστούμε στην καλή και άδολη συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, με όλους τους Φορείς, Συλλόγους, Εθελοντικές ομάδες, ατομικές πρωτοβουλίες, Μέσα μαζικής ενημέρωσης και οποιονδήποτε άλλον ενστερνιστεί το όραμα μας», αναφέρει το νέο Δ.Σ.

Διαβάστηκε 1335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.