Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 20:14

Νέα Μουσική Κυκλοφορία από την music liberty - Βασίλης Θρακιώτης "Καλή Συνέχεια"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

΄΄ Καλή Συνέχεια ΄΄μας λέει o Βασίλης Θρακιώτης και κερδίζει τις εντυπώσεις ,είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο hit που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! από την ιδιαίτερη φωνή του,που θα ακουστεί παντού και δυνατά! Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος,είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών

Ο Βασίλης Θρακιώτης είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή .

Δυναμικός  και σίγουρος  για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.Ερχεται  να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του  εμφανίσεις και απολαύστε μια καινούρια  και ιδιαίτερη φώνη  του ελληνικού τραγουδιού.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Βασίλης Ζουμπούλης.

Ενορχήστρωση:Νίκος Γεωργόπουλος-Κλαρίνο:Κώστας Μπάος

Κυκλοφορεί από την music liberty-καθρέφτης

Ξεχωρίζουν μόνο όσοι πραγματικά αξίζουν και ο Βασίλης Θρακιώτης είναι ένας από αυτούς.Το όνομα του και η φωνή του είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

 

Kατεβάσετε το τραγούδι σε wav + mp3 + δελτίο τύπου +cover από ΕΔΩ

Διαβάστηκε 2701 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.