Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 22:02

“Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 8 Ιουνίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα “Ο γητευτής των αλόγων” του Νίκολας Έβανς από την σειρά Κλασικά ασημένια.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

o ghteuths

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο γητευτής των αλόγων
Ένα χιονοσκέπαστο πρωινό, κοντά στη Νέα Υόρκη, μια δεκατριάχρονη κοπέλα, η Γκρέις Μακλήν, και ο Πίλγκριμ, το άλογό της, παρασέρνονται από μια νταλίκα. Αν και βαριά πληγωμένοι, επιζούν και οι δυο, αλλά με βαριές συνέπειες, σωματικά και ψυχικά. Το άλογο μοιάζει να έχει τρελαθεί κι ο κτηνίατρος προτείνει να του κάνουν ευθανασία, αλλά η ‘Aννυ Γκρέιβς, μητέρα της Γκρέις και γνωστή δημοσιογράφος, αρνείται κατηγορηματικά, νιώθοντας ότι, αν το κάνουν, κάτι θα πεθάνει και μέσα στην κόρη της, λες και η μοίρα όλων εξαρτάται από τη μοίρα του αλόγου.

Κάπου στη Μοντάνα, μαθαίνει, υπάρχει ένας γητευτής, που θεραπεύει τέτοια άλογα. Και η ‘Aννυ δεν διστάζει. Με την κόρη της και τον Πίλγκριμ διασχίζει την ήπειρο, σαν τους παλιούς πιονιέρους, για να τον βρει. Ο άνθρωπος αυτός, ο Τομ Μπούκερ, ζει σε μια περιοχή απίθανης ομορφιάς. Εκεί, κάτω από τον μαγευτικό ουρανό της Μοντάνα, γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας και η ζωή όλων αλλάζει για πάντα…

Επική ερωτική ιστορία, συναρπαστική περιπέτεια, αλλά και παγκόσμια εκδοτική επιτυχία Ο γητευτής των αλόγων, σηματοδότησε την αρχή μιας εξαιρετικής καινούργιας φωνής στο σύγχρονο μυθιστόρημα.

πηγή: http://agrinio-life.gr

Διαβάστηκε 3372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.