Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:21 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 23:59

Νέα Μουσική Κυκλοφορία - Τόλης Γιαννής-Κάνεις Δηλώσεις - (10-2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τόλης Γιαννής ξαναγύρισε και ΄΄Κάνεις Δηλώσεις΄΄. Πρόκειται για ένα άκρως μοντέρνο και χορευτικό τσιφτετέλι το οποίο έχει σκοπό να βάλει ‘’ φωτιά΄΄στις πίστες. Και όπως δηλώνει είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο: Κάνεις Δηλώσεις.

Άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό και ανεβαστικό τραγούδι για τους λάτρεις του είδους και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού!!!

Το τραγούδι του το εμπιστεύτηκαν 2 κορυφαίοι δημιουργοί.Η Μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Bασίλη Κολιό, ενώ οι Στίχοι στον σπουδαίο δημιουργό πολλών επιτυχιών Δημήτρη Ρακιτζή.

Ο Τόλης Γιαννής εχει κάνει Ίδη αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας παράλληλα την εκτίμηση του κοινού στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

 

Kατεβάσετε το τραγούδι σε mp3 + δελτίο τύπου+cover από το παρακάτω link

https://we.tl/eNbasMIq6k

Διαβάστηκε 2250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.