Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:23 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 18:18

Λεφτά υπάρχουν για εκεί που θέλουν…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 42.880.000 ευρώ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) Γιώργος Δέδες κατά τη του συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών κας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, βουλευτών και φορέων της περιοχής.

Τα έργα αυτά εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΜΕΔΙ, που βεβαίως με το δημοσιονομικό κόφτη να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια όλων μας, δεν είναι και το πλέον φερέγγυο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Όμως από την λίστα των έργων ξεχωρίσαμε τα 12,5 εκατ. ευρώ για τα αρδευτικά δίκτυα του Ταυρωπού στο νομό Καρδίτσας, καθώς και μια σειρά από μικρά οδικά έργα και μελέτες σε όλη τη Θεσσαλία.

Και εδώ στην Αιτωλοακαρνανία τσακωνόμαστε ποιος έχει την αρμοδιότητα να επισκευάσει την αρδευτική διώρυγα που σπάει τρεις φορές το χρόνο στη Σταμνά; Και ο κ. Δέδες μας λέει να κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος την προμελέτη για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά… Είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης! Λεφτά υπάρχουν για εκεί που θέλουν…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2448 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.