Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 23:47

Καρπενήσι vs Αγρίνιο στις «μαμάδες» του Αρναούτογλου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δράση, μαγειρική, γέλιο αλλά και αγωνία, ήταν τα συστατικά της πιο «νόστιμης» εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «H Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερη από την δική σου»,που προβλήθηκε χθες από το Καρπενήσι. Τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν ήταν η Σπυριδούλα Τσούτσουρα με την Ζωή Φλωράτου από το Καρπενήσι (φίλες) και η Μαρία και η Κωνσταντίνα Ντάλλα (μάνα με κόρη) από το Αγρίνιο. 

Οι νοικοκυρές από το Καρπενήσι, σύμφωνα με το prasiaonline.gr, μαγείρεψαν καλαμαράκια με φασολάκια ενώ οι Αγρινιώτισσες έφτιαξαν κεφτεδάκια με κολοκυθάκια λεμονάτα, το οποίο και ήταν το το πιάτο που κέρδισε, τόσο τον αυστηρό κριτή Έκτορα Μπουτρίνι, όσο και την δωροεπιταγή των 500€! Η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» γυρίστηκε αρχές του Σεπτέμβρη στο Κεφαλόβρυσο και προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή πατώντας [ΕΔΩ].

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.