Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:59 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 20:00

Η Χρυσούλα Τασολάμπρου και η χορωδία της «Αγίας Σκέπης» κρατάνε ζωντανή την παραδοσιακή μουσική (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μέρη στη γη, εξακολουθούν να υπάρχουν κοινότητες εδώ που διατηρούν τις παραδοσιακές γιορτές τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εορτασμών, πολλοί άνθρωποι που
συνήθως τραγουδούν μοντέρνα τραγούδια, πηγαίνουν πίσω σε μια άλλη εποχή και τραγουδούν παραδοσιακά τραγούδια που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους.



To ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από τις παλαιότερες γενιές, πολλοί νέοι άνθρωποι παρακολουθούν και συμμετέχουν στις γιορτές αυτές και κρατούν επαφή με τις παραδόσεις τους. Προσφέρουν στον πολιτισμό και μεταλαμπαδεύουν στη νέα γενιά την κουλτούρα του λαού μας.


Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι στο Αγρίνιο η Χρυσούλα Τασολάμπρου και η χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Αγία Σκέπη».

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site : http://agiaskepichorodia.wixsite.com/agiaskepi

Απολαύστε τη χορωδία της Αγίας Σκέπης,υπό την διεύθυνση της Χρυσούλας Τασολάμπρου, στην πρόσφατη συμμετοχή της σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο.

zeidoron.blogspot.gr

Διαβάστηκε 2884 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 20:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.