Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 17:48

Τέσσερις θέσεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το υπ’ αριθ. 2863Β΄/8-9-2016 ΦΕΚ ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατανομής θέσεων για την πρόσληψη 1.529 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την περίοδο 2016-2017. Στο πρόγραμμα εντάσσονται 122 ΟΤΑ της χώρας Α΄ Βαθμού καθώς και Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων. Στον Δήμο Μεσολογγίου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εγκρίθηκαν τέσσερις (4) θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
«Αναμφισβήτητα αποτελεί θετική εξέλιξη. Το λόγο τώρα έχει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου για τα περαιτέρω». αναφέρει η παράταξή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» που υποστηρίζει πως είχε στο παρελθόν καταθέσει προτάσεις για το εν λόγω πρόγραμμα και σήμερα η δράση αυτή βαίνει προς υλοποίηση.
Προς τούτο σημειώνει τα εξής:
1. Θα δοθεί η δυνατότητα σε εκατοντάδες συνδημότες-σσες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ.
2. Θα απασχοληθούν τέσσερις (4) πτυχιούχοι φυσικής αγωγής την δύσκολη αυτή περίοδο.
3. Θα υπάρξει δυνατότητα προσανατολισμού σε αθλήματα που σήμερα δεν έχουν “ζήτηση”.
4. Θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκ μέρους του Δήμου να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα, σε αντίθεση με άλλες χρονιές παλαιότερα όπου ξεκινούσε στο μέσον ή ακόμα και στο τέλος της αθλητικής χρονιάς.

Διαβάστηκε 2093 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία