Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:27 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 00:19

Το κέντρο ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών του ΟΤΕ στα Ακαρνανικά Όρη το 1986 (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα βίντεο του Γιάννη Γιαννακόπουλου θυμίζει νοσταλγικά το κέντρο ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών του ΟΤΕ, στη κορυφή Περγαντί των Ακαρνανικών όρεων σε υψόμετρο 1435μ. Μια άκρως νοσταλγική «βόλτα» στο Περγαντί πριν 30 χρόνια (1986).

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος γράφει:

O Α/Τ Ακαρνανικών υπήρξε κατά την περίοδο της αναλογικής τεχνολογίας ίσως οσημαντικότερος σταθμός τερματικός και αναμεταδόσεως του Ο.Τ.Ε. Για πολλά χρόνια εκτός από την εξυπηρέτηση της τηλεφωνίας και της διανομής των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε όλη την Δυτική Ελλάδα απετέλεσε και την «πύλη» της τηλεφωνικής και τηλεοπτικής επικοινωνίας προς το εξωτερικό. Η επίβλεψη του σταθμού ήτα 24ωρη και οι συνθήκες πρόσβασης στο σταθμό δύσκολες ιδιαίτερα τον χειμώνα…. Το βίντεο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους τους συναδέλφους που υπηρέτησαν στην υπηρεσία Ρ/Η του Ο.Τ.Ε.

Στο βίντεο προτάσσεται η παρουσίαση του σταθμού στην εκπομπή «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» την πρωτοχρονιά του 1986 που ήταν αφιερωμένη τότε στα 20 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης.

http://xiromeronews.blogspot.gr/

 

Διαβάστηκε 2124 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.