Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 18:22

ΚΕΕΛΠΝΟ: Έγιναν 5.000 αιτήσεις για 850 εποχικές θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεπέρασαν τις 5.000 οι αιτήσεις για 850 θέσεις εργασίας για την υγειονομική φροντίδα των προσφύγων στους χώρους φιλοξενίας και την ενίσχυση όμορων δημόσιων δομών υγείας με ανθρώπινο δυναμικό που προκήρυξε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης με κριτήρια ΑΣΕΠ, θα έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες, θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις και θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι φορέας υλοποίησης προγράμματος του υπουργείου Υγείας χρηματοδοτούμενο από το ευρωπαϊκό ταμείο IMF

Στο μεταξύ, εξασφαλίστηκε η δίμηνη παράταση των 8μηνων συμβάσεων έργου του προσωπικού που είχε προσληφθεί με μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) για την ενίσχυση των δομών υγείας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

e-dimosio.gr

Διαβάστηκε 1693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία