Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 18:07

Υπ. Υγείας: Πώς κατανέμονται οι 1.538 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το υπουργείο Υγείας απέστειλε την Παρασκευή στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) τους πίνακες με την κατανομή 1.538 θέσεωνμόνιμου προσωπικού.

Πρόκειται κυρίως για νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και προσωπικό διαφόρων άλλων ειδικοτήτων, το οποίο θα καλύψει ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Ανδρέα Ξανθού που δημοσιεύει το e-dimosio.gr, οι εν λόγω θέσεις εντάσσονται σε προηγούμενη κυβερνητική έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων του υπουργείου Υγείας για το 2016.

Στον πρώτο πίνακα, αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης, οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και ειδικότητες, οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία του νόμου 4210/2013, από επιλαχόντες των προκηρύξεων 4Κ/2015 και 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ.

Στον δεύτερο πίνακα, αποτυπώνονται ανά κατηγορία εκπαίδευσης, οι θέσεις των νοσοκομείων με τους κλάδους και ειδικότητες, οι οποίες ζητείται να καλυφθούν με τη διαδικασία της προκήρυξης.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τις θέσεις.

Ο υπουργός Υγείας καλεί τα νοσοκομεία που περιλαμβάνονται στους πίνακες, το ΕΚΑΒ και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) να φροντίσουν για τη δέσμευση έξι θέσεων ΔΕ τυφλών τηλεφωνητών και 116 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, ώστε να παραμείνουν κενές μέχρι την κάλυψή τους από το προσωπικό που θα διορισθεί με τις διατάξεις του νόμου 2643/1998 για προστατευόμενα άτομα.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1655 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία