Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 21:13

Το κλειστό της Αερογέφυρας παραδίδεται στους αθλητές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραδίδεται τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη

Το κλειστό της Αερογέφυρας παραδίδεται στους αθλητές!

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες από τον εργολάβο – Σειρά παρεμβάσεων και από την Δημοτική Αρχή

P1150978

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η  ολοκλήρωση των εργασιών στο πολυσυζητημένο και πολύπαθο κλειστό της Αερογέφυρας στο Αγρίνιο. Το κλειστό «φάντασμα», του οποίου οι εργασίες έχουν περάσει από 40 κύματα και μετ’ εμποδίων έχουν ξεκινήσει από τη δεκαετία του 90’ ξυπνάει και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί προς χρήση στην αθλητική κοινότητα της περιοχής και βέβαια στα σωματεία της πόλης. Οι σκόπελοι της χρηματοδότησης ξεπεράστηκαν οριστικά από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σύμφωνα με τις τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» θα είναι έτοιμο να παραδοθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Διάχυτη αισιοδοξία επικρατεί την ίδια στιγμή και στην Δημοτική Αρχή Αγρινίου, η οποία από την πλευρά της θα προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γηπέδου. Ειδικότερα, έχουν σχεδιαστεί ασφαλτοστρώσεις δρόμων, πεζοδρομήσεις, εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και αποχέτευσης. Για το λόγο αυτό την ερχόμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα βρεθεί στο σημείο όπου αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά το πλάνο των Δημοτικών παρεμβάσεων. Παράλληλα θα γίνει και μια πρώτη παρουσίαση και από τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο.

Στο εσωτερικό του κλειστού, ήδη έτοιμα είναι τα αποδυτήρια του γηπέδου και τα ντους, έχουν τοποθετηθεί καθίσματα στην εξέδρα, ενώ προσεχώς θα τοποθετηθεί το παρκέ. Στο τέλος βέβαια θα μπουν οι πινελιές με τα απαραίτητα βαψίματα μέσα και έξω.

Ευχή όλων βέβαια να μην παρουσιαστεί εμπλοκή της τελευταίας στιγμής και το πολυπόθητο κλειστό για την τοπική αθλητική κοινότητα να παραδοθεί στους πολίτες της περιοχής, έστω και μετά από δεκαετίες αναμονής…

Νίκος Αγγελόπουλος

P1160010

P1160002

P1150993

P1150987

P1150978

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.