Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 18:22

Αγρινιώτης υποδιοικητής στο Σισμανόγλειο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί η Νοσηλευτική Μονάδα Αιτωλοακαρνανίας να μην απέκτησε υποδιοικητή ακόμη λόγω των αντιδράσεων στο Μεσολόγγι για το ενδεχόμενο η επιλογή να είναι από το Αγρίνιο (και όχι ο Πάνος Παπαδόπουλος), ωστόσο ένας Αγρινιώτης επιλέχθηκε ως υποδιοικητής σε νοσοκομείο της Αττικής. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Μαχητής, πρόκειται για τον Λάζαρο Σαρισαβίδη που ανέλαβε πρόσφατα το σχετικό πόστο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ο Λάζαρος Σαρισαβίδης έχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο του Τορίνο στην Ιταλία και διδακτορικό δίπλωμα στη φρουριακή αρχιτεκτονική από το ίδιο πανεπιστήμιο. Υπήρξε υπεύθυνος τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας, επί σειρά ετών, που ασχολήθηκε με τη μελέτη και την επίβλεψη δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Επίσης, ήταν μέλος της επιτροπής για την εκτροπή του Αχελώου.

Διαβάστηκε 1210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα