Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 17:29

Δήμος Αγρινίου: βοήθεια στους ενδιαφερόμενους για ενστάσεις για την κοινωφελή εργασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση από τον ΟΑΕΔ του προσωρινού πίνακα κατάταξης ανέργων για 3.737 θέσεις εργασίας του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας-Α’ κύκλος», και στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από το Νόμο ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων, δημιουργεί μηχανισμό υποβοήθησης των άμεσα ενδιαφερομένων.

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν γνώση λειτουργίας ή πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στα γραφεία του Δήμου Αγρινίου επί της οδού Δαγκλή 25 (κτίριο πρώην αποθηκών Παπαστράτου), απέναντι από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. για τις τρείς εργάσιμες ημέρες από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, που προβλέπονται για την υποβολή ενστάσεων, δηλαδή από τις 18/8/2016 (10η πρωινή) έως τις 22/8/216 (12η μεσημβρινή).

Διαβάστηκε 1697 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία