Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  1:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 23:36

Giannis Skoulas - "Wicked Game"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Σκουλάς, μας παρουσιάζει το νέο του single, το οποίο αποτελεί την ευρηματική διασκευή του γνωστού κομματιού του Chris Isaak “Wicked Game”. 

O κορυφαίος βαρύτονος δεν είναι η πρώτη φορά που τολμά να διασκευάσει πολύ μεγάλο τραγούδι αφού διασκεύασε, ενορχήστρωσε και τραγούδησε με μεγάλη επιτυχία το jazz stanadard “Autumn Leaves” του μεγάλου Frank Sinatra.

Mεγάλη αίσθηση έκανε το προηγούμενο του single “My Life Goes” σε μουσική δική του και της Σαλώμης Βασιλειάδου.
Ο Γιάννης Σκουλάς, έχει σπουδάσει jazz τραγούδι, πιάνο, αρμονία, αυτοσχεδιασμό και μελοδραματική στο Ίδρυμα Μαρία Κάλλας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλα Musical,Clubs μουσικές σκηνές και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Είναι καθηγητής φωνητικής τοποθέτησης μεγάλων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν ο Vocal Coach του Show με μεγάλη επιτυχία.

Το “Wicked Game” φρέσκο κι ανανεωμένο με άκρως καλοκαιρινό ήχο μέσα από το remix που επιμελήθηκαν οι OtherView & οι BeatGhosts, είναι το single του φετινού καλοκαιριού.


Ο Γιάννης Σκουλάς με την μοναδική σε χροιά και εύρος φωνή του το ερμηνεύει απογειωτικά.


Απολαύστε το από το AllGreekStars εδώ:

Γιάννης Σκουλάς Bio

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία πιάνο και κλασσική κιθάρα. Έκανε σεμινάρια φωνητικήs τοποθέτησηs με καθηγήτρια την Σοφία Νοητή. Σπούδασε στο ωδείο ATHENEUM (ίδρυμα Mαρία Κάλλαs) jazz τραγούδι, πιάνο, αρμονία, αυτοσχεδιασμό και μελοδραματική, με καθηγητέs την Σοφία Νοητή, τον Γιώργο Κοντραφούρη, τον Τάσο Ζώη, τον Σύλβιο Σύρρο και την Κάρμεν Ρουγγέρη.
Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα Clubs και Music Halls τηs χώραs όπωs Σταυρόs του Νότου, HardRock Cafe, ΑΝ Club, Έναστρον, Πύλη Αξιού, Εl Pecado, Rex, Fix, αλλά και σε μεγάλoυs συναυλιακούs xώρουs όπωs Wembley Arena, Tεχνόπολιs Γκάζι κ.τ.λ. Έχει συνεργαστεί σε ζωντανέs εμφανίσειs με τουs Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Δήμου, Νότη Σφακιανάκη, Στέλιο Ρόκκο, Domenica, Mατθίλδη Mαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη, 1550,Οtherview, Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς άλλους. Δισκογραφικά διασκεύασε ενορχήστρωσε και ερμήνευσε το jazz standard «Αutumn Leaves» για την lounge συλλογή Sunset Sunrise και την PlanetWorks. Κατόπιν αυτού τραγούδησε το «My LifeGoes» για την 14music σε μουσική δική του και της Σαλώμης Βασιλειάδου και στίχους της ιδίας.
Είναι καθηγητής φωνητικής τοποθέτησης μεγάλων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν ο Vocal Coach του Show με μεγάλη επιτυχία.
Ξεκίνησε να διδάσκει φωνητική τοποθέτηση στο πρότυπο Ωδείο «5/4» στον Πειραιά. Διατηρεί πλέον δική του σχολή φωνητικής, όπου εδρεύει στο ωδείο Musicalstudies στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστηκε 2569 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 23:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.