Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:40 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 18:18

Προσλήψεις στη ΔΕΗ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Ε/2014 (ΦΕΚ 17/18.11.2014, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση πέντε (5) θέσεωνΕιδικού Επιστημονικού Προσωπικού, του φορέα Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Δ.Ε.Η. Α.Ε.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Διαχείριση αποβλήτων-παραπροϊόντων από Θερμικούς Σταθμούς παραγωγής ενέργειας με στερεά καύσιμα ” [κωδικός θέσης: 10004].
μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Εφαρμοσμένες πολιτικές και τεχνικές προστασίας περιβάλλοντος σε Θερμοηλεκτρικούς Σταθμούς” [κωδικός θέσης:10005].
μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Αξιολόγηση και εκτίμηση επικινδυνότητας παραπροϊόντων/αποβλήτων καύσης λιγνίτη” [κωδικός θέσης: 10006]
μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Τεχνολογία Περιβάλλοντος με γνώσεις στην κατεργασία νερού και υγρών αποβλήτων” [κωδικός θέσης: 10007] και
μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Βιοτεχνολογία με γνώσεις στη μεταβολική μηχανική (metabolic engineering)” [κωδικός θέσης: 10008]
Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνομε τον αριθμό ταυτότητας, όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, κατάταξης και αποκλειομένων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το Σάββατο 23/07/2016 έως και την πάροδο της Δευτέρας 01/08/2016.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Επισυνάπτεται το αρχείο με τα προσωρινά αποτελέσματα 

http://www.aftodioikisi.gr/

Διαβάστηκε 1631 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία