Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:06 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 17:51

Η πράξη 14χρονου στο Θέρμο που συγκίνησε την Αστυνομία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας μαθητής γυμνασίου, προ ημερών προέβη σε μια αξιοσημείωτη και αξιέπαινη κίνηση. Ο 14χρονος Φάνης, εξέπληξε ευχάριστα τους αστυνομικούς τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, προσφέροντας τα χρήματα του κουμπαρά του από τα κάλαντα, για την αγορά ασυρμάτου.

Το γεγονός είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό ποιο αστυνομικό τμήμα αφορά. Η ιστορία λοιπόν αυτή διαδραματίστηκε στο Θέρμο το αστυνομικό τμήμα του οποίου επισκέφθηκε ο μαθητής .

Όταν ενημερώθηκε για την πράξη του αυτή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, προσκάλεσε να γνωρίσει τον 14χρονο. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. υποδέχθηκε το νεαρό μαθητή και τον πατέρα του (συνοδεύονταν και από τον διοικητή του Τμήματος Θέρμου) , συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους και μάλιστα παρέλαβε από τον 14χρονο Φάνη εργασία που έχει επιμεληθεί με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία», υποσχόμενος ότι θα τη μελετήσει και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές Υπηρεσίες του Σώματος.

Στη συνέχεια ο 14χρονος επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Αρχηγός του Σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε Υπηρεσίες του Αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. Επίσης ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στο Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.

«Από 8 χρόνων μας λέει ότι θέλει να γίνει αστυνομικός και προχθές με ρώτησε αν μπορώ να του πάρω και βιβλία νομολογίας να αρχίζει να διαβάζει«, δήλωσε ο πατέρας του Φάνη στο CNN Greece.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2060 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.