Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 13:03

Πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς από την Εξάνθεια Λευκάδας (φωτο-videos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλο και περισσότερους φίλους αποκτά το αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Λευκάδα, καθώς είναι ένα μαγευτικό μέρος για τέτοιες πτήσεις. Το νησί αποτελεί πλέον προορισμό για πολλούς αθλητές επαγγελματίες του είδους,αφού παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ασφαλές και όμορφο πέταγμα, ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας στους συνοδούς των αθλητών.

Η Λευκάδα έχει πολλές απογειώσεις. Στο Κάθισμα (απογείωση 120μ), στο Καλαμίτσι (απογείωση 350 μ ), στην Εξάνθεια (απογείωση 550 μ )αλλά και στην Ανατολική πλευρά του νησιού σε περιοχή κοντά στο Νυδρί όπου έχει μια εξαιρετική απογείωση στα 1000μ

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Εξάνθεια.

 

Η διαδρομή μέχρι την προσγείωση στο Κάθισμα προσφέρει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες στους τολμηρούς…

Οι αντιθέσεις συναισθημάτων που προκαλεί η πτήση με Παρά Πέντε δύσκολα περιγράφονται λένε οι αθλητές του αλεξίπτωτου πλαγιάς .

Ο φίλος του παρακάτω βίντεο, που πέταξε από την Εξάνθεια μέχρι το Κάθισμα με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο το αποτυπώνει, ενώ βιντεοσκοπεί τη μοναδική διαδρομή!

http://lefkadanews.com/

 

Διαβάστηκε 3092 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.