Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 18:34

Το agrinioreport.com συναντά τον Σοφοκλή Θαυμαστό λίγο πριν . . .

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

. . . την συναυλία του στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς – Μιλά για την πορεία του, την μουσική, τις συνεργασίες του, την αντιμετώπιση του κόσμου στο περίργο αυτό ταξίδι «του πεζοδρομίου» “οπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, την αγάπη που πρέπει οι άνθρωποι να κρατούν στην ψυχή τους και να την μεταδίδουν κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο.

Συναντηθήκαμε μετά από αρκετά χρόνια , παλιοί γνώριμοι του ραδιοφώνου!! Η ίδια τρέλλα και σπίθα στον τρόπο σκέψεις από τα πρώτα λεπτά. Ταξίδι για λίγο στις αναμνήσεις μας , στα χρόνια του παλιού, καλού, απλού ραδιοφώνου … και η μια κουβέντα φέρνει την άλλη όπως γίνεται πάντα όταν έχεις με κάποιον να πείς πάρα πολλά και με ουσία.

Δεν θα πώ ψέματα, τον ζήλεψα για την όλη του πορεία και αυτό που θέλησε να κάνει και πραγματοποιήσε με μια κιθάρα, την φωνή του και την πίστη του ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, αν όλοι μας προσπαθήσουμε έστω και λίγο.

DSC_2000

Δεν ήθελα αυτό να μείνει μόνο μεταξύ μας, μιας και πολλοί από εσάς θα τον συναντήσατε σε δρόμους του Αγρινίου….ναι, ναι ο τύπος με την κιθάρα με το καπέλο, με την απίστευτη φωνή και τα μπλέ βιβλιαράκια μπροστά του. Ίσως κάποιοι από εσάς, τώρα να τον φέρατε στο μυαλό σας, όπως και αυτά που σκεφθήκατε όταν τον είδατε…μπορεί και να του αφήσατε και κάτι στο κουτάκι μπροστά και αν όχι δεν πειράζει, άλλωστε δεν σας το ζήτησε……

Για όλα αυτά λοιπόν που εμείς συζητήσαμε με το Σοφοκλή Θαυμαστό σκεφτήκαμε να κάνουμε μια κουβέντα και σας την παρουσιάζουμε τώρα λίγο πριν την Συναυλία του για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στον Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς» την Πέμπτη 07-07-2016.

????????????????????????????????????

Απολαύστε τον ……

Ένα ταξίδι προς το φως ντύθηκε με παραμύθια, για να διώξει μια για πάντα το σκοτάδι μακριά… Κι ένας Σχοινοβάτης που ταξιδεύει σε ιπτάμενα χαλιά ανά την Ελλάδα για να παράξει χαμόγελα στα μάτια των παιδιών…

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????
 
 
????????????????????????????????????
 
DSC_2000
 
12993587_10208975125157584_3944462406111955039_n
 

 

Φώτο-ρεπορτάζ: Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα

agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 3782 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 19:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.